Villkor vid köp

Herthas Hundparty

VILLKOR & INFO


Fraktkostnad 

Fraktkostnad tillkommer på samtliga beställningar som skickas. Fraktkostnaden för din beställning visas i kassan innan du bekräftar köpet. Fraktkostnaden hos Herthas Hundparty är 39 kr. Om du handlar för över 500 kr så är det fraktfritt. Vi skickar endast inom Sverige.


Leveranssätt 

Skicka varor Alla våra varor finns i lager, såvida inget annat anges. Vi har snabba leveranser och vi skickar oftast inom 24 timmar på vardagar, men vid enstaka tillfällen kan det ta upp till två arbetsdagar. Om en försändelse mot förmodan blir försenad kommer du att bli kontaktad av oss. Vi använder oss av Postnord.

Hämta

Vill du hämta din order hos oss eller vill du få den levererad när vi är ute på turné? Då försvinner självklart fraktkostnaden. Fyll i Hämtas upp på fraktalternativ och skriv ett meddelande om vart ordern skall hämtas.

Betalning 

För att du som kund ska kunna känna dig trygg, skickas alla uppgifter för betalning över säkra anslutningar. Herthas Hundparty erbjuder följande betalningssätt till våra kunder:

Kortbetalning Hos oss kan du säkert betala med kort genom Izettle. Vi har SSL certifikat på vår sida så att din betalning är säker.

Priser 

Alla priser som anges på våra sidor är inklusive 25% moms.


Ångerrätt 

Herthas Hundparty erbjuder 30 dagars ångerrätt av en vara i väsentligt oförändrat skick (dvs i samma skick som när du fick varan samt att originalförpackningen skall finnas kvar). När det gäller hundgodis gäller detta endast oöppnad förpackning.

Du får prova varan även om du vill utnyttja din ångerrätt, men gör det helst med försiktighet. Vi har rätt att göra ett värdeminskningsavdrag om vi bedömer att den returnerade varan inte längre är i nyskick.

Ångerfristen börjar räknas från dagen du tog emot varan och du får själv stå för returfrakten. Vid byte står du även för frakten för den nya varan. Vill du skicka tillbaka din vara inom tiden för ånger, vänligen kontakta oss först.

Varan ska sedan returneras till oss inom 14 dagar, och återbetalning sker inom 14 dagar efter att vi mottagit och godkänt returen.


Reklamation 

Enligt konsumentköplagen har du som konsument tre års reklamationsrätt. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten och gäller till exempel inte skador som orsakas av normalt slitage. Om en vara är felaktig ska kund reklamera till Herthas Hundparty inom skälig tid samt returnera varan. Vid mottagande bör kunden noggrant undersöka alla varor för att förvissa sig om att de är felfria och fungerar som de ska.


Force majeure 

Herthas Hundparty ansvarar inte för skador eller förseningar orsakade av omständigheter som vi inte kunnat råda över. Det gäller exempelvis arbetsstrejk, krig, eldsvåda, väderpåverkan, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-, tele- eller dataförbindelser samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits.


Personuppgifter 

Herthas Hundparty ansvarar för de personuppgifter du lämnar till oss. Genom att du godkänner köpeavtalet samtycker du till att dina uppgifter sparas för att kunna behandla din order, möjliggöra uppdatering av din orderstatus, samt för eventuellt marknadsföringsändamål av Herthas Hundparty. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke att få eventuella erbjudanden eller annan information. Dina personuppgifter hanteras med sekretess och är inte tillgängliga för tredje part.

Åldersgräns Vi säljer inte till personer under 18 år utan målsmans tillåtelse.


Kontakta oss 

Har du några frågor är det bara att kontakta oss på mail eller via telefon, sanna@herthashundparty.com, 0736-370089


Herthas Hundparty (Engelns AB) har F-skattebevis och vi följer konsumentverkets allmänna rekommendationer för distanshandel.

 

Herthas HundpartySanna Engelbrektsson

Lundbyvägen 7c

443 43 GråboTelefon: 0736-370089Email: sanna@herthashundparty.com


En del av Engelns AB


Tyrsjövägen 33

42472 Olofstorp

Organisationsnummer: 556642-5947

Följ oss gärna på sociala medierför att få de senaste nyheterna och se vad vi har på gång

Hos oss kan du betala säkert med kort© Copyright. All Rights Reserved.

Vi använder cookies för att föbättra din upplevelse.

Acceptera