Om Oss

Herthas Hundparty

Om Oss

Vår Historia


Herthas Hundparty är ett litet företag som drivs av mig, Sanna Engelbrektsson och min pappa Lars. Jag har jobbat som homepartyförsäljare inom olika branscher i omkring sex år och jag har alltid älskat att få komma hem till människor och berätta om produkter som jag själv brinner för. Problemet för mig blev att jag tyckte mycket om vissa av produkterna men var inte helt bekväm med allt som såldes. Sen var det den lilla detaljen att jag ville lägga mer av min tid på mitt största intresse; hundar., Jag har hållit på med hundar på olika sätt i hela mitt liv och haft egna hund i tolv år. Jag älskar allt ifrån att sitta och mysa i soffan, gå timmar i skogen eller lägga timmar på träningsplanen.


Sen blev jag sjukskriven. Jag fick cancer (som jag nu är frisk från) och med det kom en hel del "ledig" tid ensam med min hund och mina tankar. Och som det lätt blir när en får en allvarlig sjukdom så började jag fundera lite på vad som var viktigt i mitt liv. Jag ville spendera mer tid med min hund, träffa andra människor med hund och träffa andra hundar. Då dök idén upp om homepartyn med hundprodukter! Jag letade runt men hittade inget sådant jobb och tänkte att nu äntligen får jag chansen att bara prata om produkter som jag står för och som jag själv har valt! Det var perfekt! Jag hade länge själv som kund känt att jag ville köpa produkter som var hög kvalité på till min hund och hade inga problem att spendera mycket pengar. Men det hade allt för många gånger hänt att jag kommit med med något som min hund inte var det minsta intresserad av. Jag själv hade velat klämma och känna, låta min hund få provsmaka och provleka med sakerna innan jag köpte dem. Eftersom min pappa hade ett litet aktiebolag redan hade jag möjlighet att starta upp snabbt och på rätt sätt. Vi började tillsammans att titta runt på produkter för att hitta det som var rätt för oss att sälja och familjehundarna Hertha och Frank fick agera testpanel, något de inte klagade på det minsta.


Och där är vi lite fortfarande. Vi testar produkter, vi träffar på nya kunder som har nya behov och försöker anpassa oss efter det. Vi tycker att uppstartsfasen som vi fortfarande befinner oss i är otroligt spännande och att få leta efter och ibland av ren tillfällighet hitta produker och tillverkare som passar in på vår vision är så utvecklande att det inte är sant. Ibland får jag nypa mig själv lite för att förstå att jag faktistk har möjlighet att jobba med det här. Inte på heltid än men vem vet vad framtiden har att erbjuda.

Herthas HundpartySanna Engelbrektsson

Lundbyvägen 7c

443 43 GråboTelefon: 0736-370089Email: sanna@herthashundparty.com


En del av Engelns AB


Tyrsjövägen 33

42472 Olofstorp

Organisationsnummer: 556642-5947

Följ oss gärna på sociala medierför att få de senaste nyheterna och se vad vi har på gång

Hos oss kan du betala säkert med kort© Copyright. All Rights Reserved.

Vi använder cookies för att föbättra din upplevelse.

Acceptera